Parjattarna, were sexy and we know it.

”Men jag kan ha missuppfattat vad ni vill med bloggen” skrev Ann-Karin och jag tror inte att vi vill en sak med den här bloggen.

 Vi är sex kvinnor som har några gemensamma nämnare: Vi är feminister, vi är kvinnor, vi har tolv döttrar och ett litet gossebarn och vi är så där vansinnigt roliga och witty och vårat so far enda get toghter var så makalöst bra att vilken Hollywoodproducent som helst hade dödat för att få det på ljudupptagning och sen gjort en film av det. Här menar jag verkligen allvar. Den som kommer över våra konversationer på facebook skulle kunna göra stora pengar.

Vi är verkligen fantastiska människor som alla borde träffa som Lady Dahmer brukar säga. (inte om oss då så klart utan..ja ni fattar)

Men vi är också väldigt olika. Nu vet jag inte detaljerna men jag vet bla att vi är minst två socialister och en moderat, en religionshatare och en som när en dröm om att bli präst.

Vår största gemensamma nämare tror jag dock, utan att ha konfererat med de andra parjattarna är att vi älskar att ligga med män. Vackra män.

7 svar to “Parjattarna, were sexy and we know it.”

 1. Siv Says:

  ”Vacker” är ju lika flexibelt som Monkan efter tantraresa.

 2. Amanda (Alla har en bok) Says:

  Mmm … ge mig en FUL jefla man any day – så tacksamma!

 3. Clementine Says:

  Ni e la som kvennor e mäst, bara bättre. Sluta förböfvelen klumpa ihop alle kvinnfölk hele tin! Å mansfölk å! Vi e fölk, FÖLK!

  • Siv Says:

   Mja… säger jag som nyligen insett vilken befrielse det är att hänga med folk med liknande upplevelser som sina egna. Att dalta med – nej! Men att få götta sig i gemensamma nämnare – jamen så skönt ibland.

   • Clementine Says:

    Ja, där säger jag inte emot! Blir bara lite trött på all ”solidaritet” som skall komma automatiskt. Det finns en tid och plats för ”Åååh tjejer!” liksom, men kanske inte dygnet runt, och till vilket pris som helst.

 4. Maggan Says:

  KD om jag får be.

 5. Siv Says:

  Och inte vilka jävla pattbärare som helst nej. Jag vill ha bra skit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: