ÅK INTE TILL THAILAND!

dom flesta barn tycker inte om att sitta på Arlanda och vänta i flera timmar, för att sedan sitta på ett flygplan och hålla tyst och sitta still och vara TYST och sitta still, för att sedan komma till en kokande slutdestination där man ska sitta trött och varm och vänta på nån bil och sen ta sig till hotellet och checka in och sen plaska lite i en pool(det tycker dom är kul) och sen gå på reaturang och sitta still och vara tyst och se mamma och pappa bli lite fulla och sen göra det varje dag i en vecka och sen spendera ytterligare ett dygn på väg hem, väntandes, tysta och stilla.

 

Barn tycker om att vakan av att tuppen gastar, gå upp, äta en macka med ett glittrande sötvatten i ögonvrån, gå ner till vattnet, bada naken och tvätta håret från bryggan, ligga i hängmattan, bygga en koja, äta lite lunch på verandan och sen leta grodor i gräset eller plocka blommor och sen grilla lite och ta ett kvällsbad och förhoppningsvis inte se sina föräldrar fulla.

Alternativt: Ta med era lite större barn till en stad och låt dom uppleva nåt häftigt och kul på riktigt.

 

mvh Sessan, som hatar charter, Thailand den förbannade militärdiktaturen, fulla föräldrar och värme.

3 svar to “ÅK INTE TILL THAILAND!”

 1. Siv Says:

  Äh. Barn ÄLSKAR Thailand. Två veckor utan att morsan hänger tvätt, duckar för ligg och pappsen klipper gräs, kollar fotboll. Myspys dygnet runt med slappa glada föräldrar. Och hur ofta är det badväder i detta skitland då? Typ aldrig. Restaurangbesök i Thailand är ju hur slappa som helst, kidsen drar iväg och plockar strunt på stranden så fort de ätit upp sina vålullal. Päronen kan för en gång skull äta klart. Slippa diska. Vara glada.

 2. Sessan Says:

  Ja gud vad hemst att hänga tvätt och klippa gräs. Det är ju SÅNT barn gillar. Jag hatar charter, jag hatar Thailand. Inget kan få mig att ändra åsikt. Någonsin.

 3. Siv Says:

  Jamen det är ju en jääävla cirkus att vara hemma på semestern! Tvätta, laga mat, städa fan och hans jävla moster. Det går i ett. Blir det sol idag eller? Nähä. Fram med de där sällskapsspelen. Pruttsemester.

  Så jävla glatt att bara kunna foka på slapp och kul ett litet jäkla tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: