Dom irriterar mig nåt ofantligt

Jag har kommit på att det är inte underbara(!) Clara jag avskyr. Det är hennes menlösa infantila jävla läsare som skriver kommentarer där. Förklaring överflödig.

32 svar to “Dom irriterar mig nåt ofantligt”

 1. Maggan Says:

  MENNN!! Nu snodde du mitt nästa inlägg ba RAKT AV. Läste hennes smoothie-inlägg igår och flippade helt. Är jag den enda som ser ett problem här?? tänkte jag. Hennes läsare är verkligen så jävla DU. MMA. I. HU. VU. DET.

  Tur att vi inte har såna läsare.

 2. Siv Says:

  ”Åh en smuffie!! Håll fanan, högt, fortsätt kampen!!”

  Helt sinnes.

 3. Clementine Says:

  Mhm…

 4. Maggan Says:

  25 kommentarer på havremjölken. Gud, ska vi verkligen ha det på det här viset? Har alla bestämt att det är ok? Var jag med när vi bestämde det?

  Men också: hur MÅR man om man lever Life of Brian och möts av en Globen-publik som gör vågen för dig bara för att du har gått upp och ätit frukost idag också. Hur behåller man verklighetsförankringen? Eller – tippar vågskålen över till slut och man ba Jamen okej. Jag ÄR väl gud då. Du där, rita en klippdocka av min son! Och du, bygg en pallkrage. Själv går jag och knyter skosnörena och sen tänker jag blogga en tutorial för det.

  • Grillfest Says:

   Bäst av allt är det sista stycket i ”Vanliga frågor” sektionen, den om hårfärgen. På fullt allvar är den frågan så pass vanlig att den platsar bland topp 10. Svaret skall vi inte ens prata om.

   • Grillfest Says:

    Sorry, jag var så sjukt katatonisk efter hårfärgfrågan att jag helt lät den uppenbart vanliga ”Vilken Kyrka är du med i?” frågan passera obemärkt. Det är ju som ett enda Kinderägg hela bloggen.

   • kvinnopartaj Says:

    Jaaaaa ja ja ja. JA. This woman has left the building. Hon HAR ingen verklighetsförankring längre. Men återigen, hon har ju blivit sån efter att alla hennes läsare har älskat sönder henne. They’ve created a monster och nu förtjänar dom bara varandra.

    Om jag aldrig har sagt det förut så är jag SÅ tacksam över att vi inte har samma läsare.

    Maggan

 5. Anna Says:

  Men hon SKÄMTADE väl när hon skrev ”det är många som undrar hur jag fixar min hårknut”??? Nej?

 6. Siv Says:

  Jamen Sonjas videoblogg! Sjukt kul!

 7. Clementine Says:

  Och illustratörer i alla ära, men ser jag en till Anna Ileby-illu på den bloggen så skriker jag. (Visst är det kul att människor inspireras av andra, men jag skulle tycka att det blev creepy efter ett tag om någon målade av mig stup i kvarten, hur bra kömpisar man än var.)Undrar om dödsfansen sitter och känner så, men inte vågar säga något för att de inte vill vara negativa eller avundsjuka. Men det är ju så, att jag faktiskt inte behöver läsa. Jag är bara så sjukt beroende av att läsa kommentarerna. Precis som någon sa, det är som en bilolycka i slowmo.

 8. Mikebike Says:

  OMFG!!! Jag har liksom levt helt utanför claras lilla krisna helylleuniversum men har tvingats in att titta pga den här bloggen. Den masspsykosen är tamigfan det vidrigaste jag sett. Hon skulle kunna få sin läsekrets att spetsa morgonmjölken med cyanid med en fingerknäppning. Hur gick det till?

  Jag skulle så gärna analysera den bloggens innehåll och ställa det i proportion mot all läsarkärlek hon får. Det skulle nog bli läskigt. Men jag vågar inte. Jag minns fortfarande hur massivt hatet blev mot mig efter att jag skrev att jag tagit bort nån skövdebruds (fan har glömt vad hon heter) astråkiga men otroligt välläsra blogg. Hon rev liksom ner 165 påhejande kommentarer för att hon la ut en bild på en påse bilar med kommentaren ”crraaavviiingz”. Då var den ändå episk i jämförelse.

  • Clementine Says:

   Vänta bara, snart byggs det upp en liten Lidström Town i djupaste Norrbotten (Västerbotten? Vem fan bryr sig?) och så schavar de runt där i några schlössen och odlar samtidigt som de lyssnar på UC’s lovsång i högtalare dygnet runt och sen slutar hela grejen med att alla skjuter ihjäl varandra med älgstudsare. Typ lite som i Lock stock.

 9. Siv Says:

  Man blir ju nyfiken på vad som skulle hända om man använde dessa mekanismer till något mer konstruktivt. Eller går inte det? Krävs det noll tuggmotstånd för hjärnan för att masspsykos ska ske? Eller är det bara småsnack, vi vet något dricker en smuffie i lunchrummet och man ba ”mm smarrigt” för att vara trevlig.

  Visst var det Spiderchick?

 10. Maggan Says:

  Ja, det som provocerar mig mest med de här snälla brudbloggarna (AMO, UC, finns säkert fler men jag har ingen lust att läsa dem) är ju att de har valt en så sejf väg att gå. Inga svärord, inga påhopp, inga egentliga åsikter eller ställningstaganden… 65 678 följare och i snitt 30 kommentarer på varenda smuffie-inlägg, and for what??

  Jag brukar inte använda uttrycket ”förspilld kvinnokraft” (för det skrek min f.d. chef till mig varje gång jag berättade att jag hade manglat lakan eller klippt en ros och jag blev så förbannad) men frågan är om det inte passar här. Fan, så mycket makt och inflytande!! Och de använder det till att diskutera om man kan vara frigjord samtidigt som man tränar.

  Ja, jag vet, vi har redan pratat om det här i ett tidigare inlägg, men det tar ju aldrig slut.

 11. Maggan Says:

  OK nu var jag tvingen att kolla in Spiderchick bara för det. Nu mår jag dåligt igen. Thanks a lot.

  • Clementine Says:

   Samma här! Faaaaaaaan! Nu har jag en till att knarka! Och jag har 40 uppsatser att rätta……… Läste förresten att det är en humorblogg. Reflektioner på det?

   • Siv Says:

    ”hihihi”

   • Grillfest Says:

    Det är fan lite som om alla är stöpta i samma form. Definitionen av humor är naturligtvis lite flytande över lag men efter säg 20min , det var allt jag pallade, så tror jag att jag smålog vid 4-5 tillfällen. Samtliga med helt fel uppsåt. En fråga som jag måste ställa och som passerat mig totalt är : var fan kommer alla pengarna ifrån?

 12. Siv Says:

  GAAAHHAHAA: http://spiderchick.nu/2012/may/lunch-i-visdomstanden.html

 13. Om hyllningskören « kvinnopartaj Says:

  […] det är väldigt lätt att raljera som i diskussionen nedan. Och betydligt knepigare att försöka bena ut vad de faktiskt handlar om. Det är en sak att folk […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: