Helgens hat

Hej på er, Sessan här(det är bäst att jag skriver det redan nu eftersom jag alltid glömmer att skriva under när jag bloggat)

Nu ska jag lära er att Zumba är satans hittepå. Från helvetet. Det är en ”träning” som går ut på att massa kvinnor (aldrig män) samlas i en sal, en upplyst sal med insyn från parkeringshuset i mitt fall och dansar. Dom dansar glatt. Dom är tjenis med varandra mycket mer än vad dom är på tex Body combat eller Body pump för där hälsar man på sin höjd. Men på ZUMBAN 😀 😀 :-Ddär är man så jävla glad och peppad och stissig.

När instruktören som tro det eller ej ibland är en fet och rätt ful liten kärring som ser ut som att hon rökt hela sitt liv sätter igång så är det ett jävla juckande och åmande och larvande. Blir man svettig? Ja ytterst lite på ryggen kanske. Blir man anfådd? Eh ha ha ha ha! Nej verkligen inte, för man står och gör nån jävla Bollywoodrörelse och känner sig helt mentalt handikappad.Och efter varje liten dansdel så applåderar alla och skriker som att dom mött Gud för första gången. Det är sån jävla maranatastämning att jag bara vill begå självmord.

Sen förstår ni finns det en liten äcklig avart till zumban som heter Sh´bam! (titta på filmen, den är inte ens i närheten av sanningsenlig, men ni ser ju själva hur jävla sjuka dom ser ut som hoppar runt)

Det är kanske det absolut löjligaste jag har varit med om i hela mitt liv. Zumban kan jag leva med för det är ändå vedertagna danser man gör. Men på Sh´bam! så ska man gå ”sexig catwalk” med ”attityd” och lite ”kaxighet” och så ska man låtsas att det står massa fotografer längt fram i salen och så ska man gå sexigt och kaxigt med attityd och när man kommer längst fram så ska man slå sig själv lite på rumpan samtidigt som man gör en tuff min och vänder om.(tänk salt´n pepa 1990)

 

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!

Allvarligt, kan man inte få vara svettig och lite ful och stark på gymmet?

Ska sälja min idé, ”Romper stomperZumba” till Sats, där alla hoppar runt till No Remorse och sparkar varandra på smalbenen. Kanske lite politiskt inkorrekt men fan så mycket trevligare än Zumba och Sh´bam! iallafall.

Trevlig helg!

12 svar to “Helgens hat”

 1. Maggan Says:

  DEN kommer jag att gå på. Ev. utbilda mig till gruppledare också.

 2. Clementine Says:

  Du lätt att jag hakar på mosh pit-pass! En av mina kollegor propsade på att eleverna skulle ha Zumba på jympan under vår sexåsamkvämsvecka i vintras. Hon stinker lavendel och bor i ett växthus.

 3. Ia Says:

  jag HATAR fejkdans.

 4. Kajsa Says:

  All I have to say.

 5. vaxternasbetydelse Says:

  Jag tycker nog ändå att både Romper stomper och mosh pit låter mer PK än den där behagsjuka Sh´bam! (fast åla är ju skoj…).

 6. kvinnopartaj Says:

  Ni är så jävla vettiga. Alla KP-läsare.

 7. Sandra Says:

  Men hur kom du på tanken att ens gå på det? Det säger ju sig själv att det är vidrigt om man inte går igång på den där typen av grejer. 😉 Jag avskyr käcka träningspass.

  • kvinnopartaj Says:

   Jag skulle testa allt, och alla pratade så mycket om Zumba. Sh´bam trodde jag var typ som pilates. Fråga mig inte varför jag trodde det/Sessan

   • Clementine Says:

    Jag såg precis en sh’bam-video där alla uppmanades att släppa ut in inre slampa och att hon ville se färgen på mina troller. Känner inte att Friskis är stället jag vill göra det på redigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: