Välkommen hem

Ja, som Sexan antydde har det inte varit mycket till bloggaktivitet under hennes frånvaro, vilket nog mest beror på att hon inte är den enda som har varit på semester.

I Sveriges fiskbod Göteborg skrevs det denna helg historia, när Maggan och Kerstin möttes på hundrastgården och genast började nosa varandra i skrevet. Med på detta unika sammanträffande var till allas stora glädje även KP:s No. 1 fan Clementine. Vi var alla tre rätt tagna av stundens allvar. Kerstin började dra paralleller till Jalta-konferensen -45, vilket ledde till munhuggning mellan oss andra två om vem som i så fall var Churchill resp. Roosevelt (Kärran den gamla revolutionären paxade givetvis Stalin direkt). Ja, det var som ni hör kärlek vid första ögonkastet.

Resten av Göteborgsbesöket präglades till lika delar av vin, sälar, släktträffar, leopardmönstrade turbaner och ett barn som har pendlat mellan  39 grader och Plikta med samma oförutsägbarhet som vädret.

Just nu sitter jag i baksätet nånstans på riksväg 40 i höjd med Hökerum och slår vad med mig själv om huruvida vi kommer att hinna hem innan ungen hostar sig till en kaskadpizza som inte går att parera. De senaste tre uppkastningarna har hon svalt igen med samma rutin som en packad femtonåring på pendeln kl. 23:45 (eller som Clem när mamma hämtade oss efter en utekväll i Trollhättan -92 och vi satt fyra snorfulla fjortisar i baksätet på hennes Ford Fiesta, åh gud, elegansen med vilken hon let it rip ner i näsduken mellan två rödljus, det glömmer jag aldrig…). Oddsen är ca 1 000 mot 1 för fermenterade pastarester i halsvecken vid hemkomst.

Tjingeling, Mags

4 svar to “Välkommen hem”

  1. Clementine Says:

    Finns inget som är så tacksamt att recensera som spyor och orgasmer.

  2. Ia Says:

    i helgen har även utepipparsäsongen kommit igång, har jag hört.

  3. kvinnopartaj Says:

    ”Hört”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: