Hej hej Monica

Ååh vet ni hur cool hon är eller?

Så här: av alla parjats hade jag minst koll på Monkan, innan vi träffades. Alla andra hade jag kommunicerat med på ett eller annat vis, och fått åtminstone lite pejling på person och preferenser. Monica vr dock outforskad mark, men ack så spännande.

Ah men som sagt, hon är ju verkligen ett fenomen. Två meter lång och striking as hell, tänk en ung Monica Zetterlund (oj så lämpligt med tanke på nick), och så bara själva den fysiska manifestationen av begreppet cool. Även om det var undertecknad som fick övertyga henne om att kortkort byxdress var helrätt på rockersklubben – man ba jeez människa vad ska du annars med de där benen till? ”Högt klöven” säger man där jag kommer ifrån.

Och rösten. Söte jesus. Denna släpiga honungsstämma, som uttalar vartenda R i ”förträffligt”, med en sån blytung sarkasm att man liksom rodnar vid blotta tanken på att någon gång hamna på Monicas lista och kanske få utstå the wrath of Monica. The iskalla, välbalanserade, verbalt förfrossande wrath. För hon är smart, denna Killer Queen. Livsfarligt klipsk.

Ja, jag är förälskad. Var det så tydligt?

Och dessutom var det Monica som skapade den fantastiska skattjakten, alltså fontänorgasmen som avslutade the zipless fuck that is Kvinnopartaj. Och nu undrar vi alla såklart VEM FAN TOG HEM VINSTEN???

Så många ollon som glänser i min kamera, för att inte tala om pixliga filmer utan blixt på hetsiga hipsterhångel och plausibla pål-polkor. (ok den var långsökt, förlåt). VANN RÄTT LÅT?? Monica? Det är väl du som svarar på det?

/Maggan

2 svar to “Hej hej Monica”

  1. kvinnopartaj Says:

    Underbara människa. Det är nästan lite hallisvarning på att såna som du finns. Så jävla pafft lycklig över att få ha dig och övriga parjattar i mitt liv. /Moni

  2. Clementine Says:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: