My Gun

En sak som tar upp väldigt mycket tid för mig och mitt ”tänkande” är det här med att klippa bort sitt namn och adress från baksidan på tidningar som man prenumererar på och sedan  ger bort.

 Varför gör man det?

Oftast är det ju tanter som ger sina tidningar till sitt jobb eller lokala tandläkare eller…tja jag vet inte, hur som helst, dom där hemmets journal med bortklippt adressfält finns ju överallt. Men varför bortklippandet av adressen? Ska den som sitter och läser tidningen se adressen och  tänka”aha, Maj-Gun Florin, Gräsandsgatan 34 i Borås, henne ska jag söka upp och råna/mörda/trackasera/olla” Eller är det skräcken att den som läser tidningen ska veta om att man premumererar på en skittidning som bara duger när man ska bajsa på ett utedass?

Upplys mig nu!

/Sessan

5 svar to “My Gun”

 1. Zelma Says:

  Sopspioner!
  De gamla nazisterna som mot betalning sitter vid återvinningsstationerna i sina Oplar och polisanmäler varje fd ägare till tidskrifter som hamnat utanför därför avsedd återvinningscontainer.
  Samt de ytterst effektiva poliserna i en kommun 10 mil från dig som skickar hem brev med kallelse till förhör p.g.a av att en gammal nazist hittat en Allers med ditt namn på baksidan utanför tidningscontainern i en håla du inte ens skulle besöka om det så vore den sista icke radioaktiva platsen i ett tredje världskrig.

  Därför river man bort namnet på baksidan av sina tidningar innan de lämnar hemmet!

 2. sessan Says:

  Men DÅ KAN MAN JU BARA TA EN PERSON I TELEFONKATALOGEN. Eller är det just det att nån läser allers som gör hen intressant?

 3. Janica Says:

  Jag växte upp med historien om hur mamma drabbades av en sopnazist och fick lära mig att alltid riva bort adresslapparna på Hemmets Journal (Allers hade bara massa korsord). Sen uppstår ju problemet med var man slänger de bortrivna lapparna – för soppåsen kan ju hamna på villovägar och rätt vad det är kommer kommunen och släpar bort mamma i handfängsel anklagad för nedskräpning. En dokumentförstörare kan vara lösningen.

  PS mamma är inte frimurare.

 4. Zelma Says:

  Meeeeen Sessan, DE HAR JU TIDNINGEN MED ADRESSEN PÅ BAKSIDAN SOM BEVIS.
  Frimurare och sopnazister är väl samma sak?

  Det här är alltså hämtat ur verkligheten, svärmors Allers hamnade utanför tidningscontainern på Maxis parkering i Bromölla av alla ställen i världen.
  Svärmor var 73 år och hade aldrig fått ett brev från Polisen i hela sitt liv innan dess.
  Svärmors hemvist är på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: