sex och barn och uppblåsbara ThaiBabianer

En mamma i området sprider skräck bland de andra föräldrarna genom att helt neurotiskt ringt 14 gånger till en annan mamma för att hysteriskt förklara att Olle visat lillkuken för Pelle och sedan bett att få se Pelles pille (6 år gamla)när dom badat i hysteriska mammans pool och är nu helt förkrossad och pratar om psykiska men, pedofili osv.

Alltså jag vet inte hur ni var när ni var små men jag och en tjej som hette Helena lekte en lek som hette ”Joey Tempest” den gick ut på att vi lyssnade på Europes LP och turades om att vara Joey Tempest, vilket innebar att man låg överst och gnuggade sig mot den som var…John Norum? Eller kanske bara random groupie. Det var tider det.

Nuförtiden leker jag och maken ”Jägarna”, då turas vi om att vara Lennart Jähkel och skriker ”Stick tillbaka till djungeln din jävla babianhora” till en uppblåsbar Barbara och då kommer Rolf Lassgård in och försvarar ThaiBarbaran och så är liksom förspelet över.

 

/Sessan

Ett svar to “sex och barn och uppblåsbara ThaiBabianer”

  1. Hilena Strutski Says:

    Asså alla har väl barnknullat? Vi lekte med barbies som låg nakna på varandra o gnuggade fram o tillbaka tills kendockan kissade (HAHA) på barbie, då var de klara. Sen brukade jag o en kompis leka i en lekpark där det fanns en stuga, då låg vi också o gnuggade… Jättespännande….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: