You love us

We are not your sinners
Our voices are for real
We realised and won’t be mourned
We gonna burn your deathmask uniforms

 

Mången a-gång sedan bloggstart har det sagts om och till oss i KP att vi inte har ett tydligt syfte, ett mål, en analt nerpunktad agenda med lika delar fräsiga som tomma klyschor (postpatriarkal någon?) för er att studera, betänka och återkoppla till. Vi är inte tillräckligt tydliga med vart vi vill komma. Det har hänt att vi ombetts ”lägga ner” (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DET HÖRS INTE I TEXT MEN MITT SKRATT STEG JUST TILL EN OTÄCK FALSETT!).

Nä det har vi inte. Det är vi inte. Och det kommer vi inte.

Ytterligare jag knappast ser oss göra: tubgirla oss själva i ansiktet med att kvida exempelvis att bloggen är bara en liten del av oss, läsaren har ett ansvar yhh yhh hyhhhhhh. SÅ I HELVETE HELLER. Skulle hellre ha min plastikoperation reverserad. Bloggen är bloggen, ett destillat av det som är KP, vi, och den ger er en viss och måhända frän doft av vad som är vår essens. Du får gilla den! Du får gnida dig mot den eller vända dig sideways och kräkas av den! VILKET SPELAR MINDRE ROLL, det som spelar roll – och verklig, viktig sådan! – är vår rätt att ge röst åt våra åsikter, vår lycka, vrede, kåtma och skönhetsprodukter för bra för att missa. Den rätten kommer vi aldrig tumma på.

Nä vi kommer sällan gömma oss bakom en feg och ljuddämpande skiljevägg av ”sakligt” och ”en trevlig ton”. Och vi kommer lika sällan försöka  dölja eller ursäkta våra mindre lyckade val och sidor med att dessa tjänar något upphöjt och fabricerat syfte. Aldrig posera som uttalad feminist och/eller socialist för att i nästa andetag spela patriarkat och kapital käpprätt i händerna. Näe hellre ränner jag naken över Sergels vid valfri och populär manifestation. Däremot! Däremot ska vi alltid, alltid göra vårt yttersta för att ta den så långt ner i halsen som är mänskligt görbart hålla oss pigga på flernivådiskussioner, nya infallsvinklar samt att problematisera egna och andras val. Och den resan är ni så jävla välkomna att följa med oss på. I alla fall ska ni få se på hela goa rullen diabilder när vi ids och det kliar tillräckligt.

Om en får avsluta med en liten, pytteliten request så är det kort och gott att om någon någonsin får lusten att testa min (brist på) sakliga trevlighet genom att be en parjatt brinna, snäääälla gör det in person, oki? Gärna efter en eller ett par rundor tequila. Så kan vi typ…bryta arm och se vad en PT’s gatuvärde är! Tschüss!

/Carina

 

We won’t die of devotion
Understand we can never belong
Thrown some acid onto your face
Pollute your mineral water with a strychnine taste

 

^^ Ja’ å Betty efter en av sommarens mysiga roadtrips!

10 svar to “You love us”

 1. Clementine Says:

  Du är nu den enda kvinnan för mig.

 2. burgschki Says:

  så himla fint. jag gillar er blogg just för era flernivådiskussioner, nya infallsvinklar och problematiserandet, MEN ni tramsar ibland så himla mkt att detta av och till försvinner i bruset.

  • Maggan Says:

   Så himla fint. Man tror att du ger en komplimang, men det gör du inte.

   • Burgschki Says:

    Jag vet, nu när jag läser det igen ser det ju helt skevt ut. Förlåt, jag omformulerar mig. Jag gillar inlägg såsom ovanstående allra bäst och sessan frågade vad hon skulle blogga om och mitt förslag är mer pungsparkar mindre kukbilder.

   • Maggan Says:

    Tack! Vi ska göra vårt bästa, och uppskattar verkligen konstruktiv kritik som den du nyss gav.

 3. Karolin Says:

  Det här gör mig genuint lycklig. Tack.

 4. Ia Says:

  Ni är så jävla schnügga!!

 5. Fannie Says:

  Hallefuckinglujah!

 6. Carina Says:

  Snyft. YOU GUYS!

 7. Josefine Says:

  ❤ Ni är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: