Gnuggisar

rnkklndrn

Fr v: Christopher Lee, Peter Cushing, Vincent Price

DET HÄR boys ‘n’ girls är en trio i Maggans smak. Dels pga hello har du sett hetare farbröder nån gång? Och dels eftersom dessa söta små göbbar är riktigt stora skräckfilmsikoner och vem går inte igång på män i slängkappa som vill förföra dig och dricka ditt blod?

När jag var ca 15 bast började jag inse att jag hade en ska vi säga thang för ska vi säga lite äldre män. Min äldsta älskare var 60, då var jag 21. Han var läkare (min läkare!! Can you say living the dream??) och jag red av honom på hans skrivbordsstol efter kontorstid – många gånger.

Och sen älskar jag skräck och sånt. Inte Human centipede-skräck, det är Carinas område, men monster och svärd och dominanta män.

Men det är, som vi brukar säga, en helt annan historia.

/Mags

Etiketter:

19 svar to “Gnuggisar”

 1. lilla S Says:

  Okej, här kommer en riktig niotillfem-kommentar, fast kvinnopartajstyle:

  Om man är sådär löjligt jävla svinkåt på en söt blond karl, och han i princip har sagt nej tack? Hur gör man då för att varken bli våldtäktskvinna eller hysterika?

  Undviker man honom? Ligger man med andra? Gör något vettigt och utvecklande? Träffar honom så ofta man kan och fortsätter vända ut och in på sig själv för att få honom? Äter för mycket nudlar och choklad, onanerar och lyssnar på Alina Devecerski alldeles för högt (nuvarande lösning). Eller den viktorianska modellen: lägga 20 timmar om dygnet på att brodera, putsa silver och måla porslin?

  Svårt det här.

  • Maggan Says:

   Hm. Det är sjukt svårt. Jag har ofta agerat på antagandet att ett nej är ett något fördröjt ja, och i princip jagat dom till stupet. Till slut måste de vända eller hoppa.

   Förvånansvärt många väljer ändå att hoppa. Av detta kan man försöka lära sig något, t.ex. att folks respons på oanständiga förslag bör respekteras, eller så kan man lalla vidare i samma stil tills någon polisanmäler en.

   Men det är rätt trevligt med självrespekt också. Verkar han uppriktigt ointresserad av något så makalöst aptitligt som du, så låt honom skylla sig själv, och sök dina offer elsewhere.

   • kvinnopartaj Says:

    Mmm… Fast ”i princip” sagt nej tack…? Många lösa trådar där…

    /Siv.

   • Okinava Says:

    Håller med Siv. Kan inte hjälpa utan information!
    Vad har han egentligen sagt etc.

   • lilla S Says:

    No shit, de lösa trådarna bara fladdrar kring öronen på mig… Men om vi nu utgår ifrån att jag bestämmer mig för att, som min bästa vän säger: ”lämna den stackars pojken ifred” (vilket det inte alls är säkert att jag gör, men vi utgår ifrån det) så är problemet att HAN är så makalöst aptitlig.

    Så frågan är egentligen: Hur botar man olycklig kärlek, fast med åtrå istället för kärlek? Om tanken på hans händer och nacke och axlar inte går ur huvudet, och man inte kan träffa honom utan att vilja skrika ”TA PÅ MIG! LÅT MIG RÖRA VID DIG!” men om man av respekt för alla inblandade bestämt sig för att låta bli dylikt beteende. Hur hanterar man längtan som kliar?

   • Ia Says:

    Har inget bra svar. Det där är min sämsta gren.
    Olycklig kärlek går att gråta ut och dricka bort för stunden. Jag sysslar med det för tillfället. Åtrån däremot vet jag inte vad fan jag ska göra av. 8 år av eh.. tid har inte alls hjälpt.

   • Okinava Says:

    Längtan som kliar… man löser det inte, men man tar sig igenom det.
    Man får kombinera att härda ut med att ta hand om sig själv med att avleda sig själv.
    (OBS! ”Härda ut” = dricka sprit och dansa ”Ta hand om sig själv” = onanera jättemycket och komplicerat och länge på utstuderade sätt, gärna med sexleksaker och pornografi ”Avleda sig själv” = ligga med andra, bara för att känna att man kan iallafall få ligga med någon)

   • lilla S Says:

    Såeeh…
    Jag tog det till stupet.
    Han hoppade

    Tube8 nästa?

   • Mags Says:

    Okej sweetie. Nu vet du. Beklagar ♥ ♥

 2. Anna Says:

  Mmmm. Jag som vid närmare 40 års ålder har min första gubbcrush kommer att ha svårt att sitta inne hos honom och tala seriöst om cash flow och aktieöverlåtelser nu. När jag mer kommer att kolla hur anatomiskt utformad hans stol är.

 3. Ia Says:

  Åh… jag vet!
  Mina offer brukar vara strax under/över 50..
  Körde tidigare på 40-åringar.
  Man utvecklas.

 4. Amanda (Alla har en bok) Says:

  Visst får gubbs lite längre kuk också? Kanske nåt med hur fettet på mansvulvan omfördelas (ie minskar) efter manliga klimakteriet dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: