Inge porr vare här!

Var det bara jag som kände att Sörens försynta förfrågan hamnade lite i skymundan här, bland intersektionalistiska analyser och feminstisk klasskamp? Men gulle att jag inte dog? Alltså en så hjärtskärande desperat och samtidigt lite inövat befallande begäran är ju svår att förhålla sig helt känslokall inför. ”Visa mig era tuttar och kön nu! Eh tack.” Naaw, SÖREN! Det finns dock en helt oskuldsfull formulering i Sörens fråga som jag tror kan bli jättesvår att leva upp till: hens önskan om naturlig nakenhet, ”inge porr tack”, som hen säger själv.

Hen förstår nog inte själv hur fel det blev. Asså Sören, vi fallerar redan i teorin. Vår guldpläterade pentagon består av 1/5 plastikkirurgi, 1/5 rekordbantning, 1/5  Beach13-inducerad ortorexi, och resten är tandblekning, kemisk peeling eller bara för smalt för att kunna ta på allvar. Vår ”naturliga nakenhet” får folk att hetsspy sina spirulinasmoothies och gråtrunka till Cher (från 2002). Vi är blockade från Mammaformer.se. These are not the T&A you are looking for.

Jag tror Sören att du kommer att bli lyckligare någon annanstans, kanske hos just Apan, som jobbar med naturlig nakenhet på en nivå som är så beyond oss att vi bara kan gapa i dövstum hänförelse.

Happy hunting,

/Mags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: